| Graffiti Kinderfeestje

een fantastische dag

een fantastische dag

Bij ons hebben je kinderen de dag van hun leven. Ze leren namelijk in onze graffiti workshop niet alleen graffiti tekenen, maar ook echt graffiti spuiten. Hoe vet is dat!

HOE ZIET EEN GRAFFITI WORKSHOP ER UIT?

HOE ZIET EEN GRAFFITI WORKSHOP ER UIT?

De allereerste vraag is natuurlijk: wat is graffiti? En mag je wel overal graffiti spuiten? Ikwilgraffiti vertelt een kort verhaal over de oorsprong van graffiti en over het verschil tussen legale en illegale graffiti. Natuurlijk vertellen we ook over onze eigen ervaringen in de graffiti ‘scene’ en leggen we alles uit over de straatregels en graffiti-erecodes.

 

Dan gaan we beginnen met de praktijk. Hoe ontwerp je graffiti? Wat zijn nou typische graffitiletters en welke stijlen zijn er allemaal.

We leren de kinderen basistechnieken zoals:

  • Hoe teken je graffiti letters
  • Hoe gebruik jegraffiti spuitbussen
  • Hoe pas je graffiti spuittechnieken toe

De kinderen spuiten uiteindelijk op panelen hun eigen ontwerp en kunnen hun eigen kunstwerk mee naar huis nemen. Een creatieve herinnering aan een geweldige dag!


De workshop graffitispuiten duurt gemiddeld drie uur.

WAAR VINDT DE GRAFFITI WORKSHOP PLAATS?

WAAR VINDT DE GRAFFITI WORKSHOP PLAATS?

Voorwaarde voor de graffiti workshops is dat ze buiten plaats vinden. In overleg met jou kiezen we een locatie.

Het leukste is natuurlijk om het feestje op een graffiti vrijplaats te houden. Die plekken zijn altijd wel te vinden en geeft de kinderen het ultieme ‘graffiti’ gevoel.

Natuurlijk kan het graffiti feestje ook worden gegeven bij een muur in jouw buurt. Ikwilgraffiti laat de kinderen altijd op panelen werken en wij dekken de ondergrond goed af, zodat er geen problemen met de buurt ontstaan.

ikwilgraffiti is pedagogich gediplomeerd

ikwilgraffiti is pedagogich gediplomeerd

Graffiti is een prachtige uitlaatklep voor all kinderen. Ook voor diegenen die moeite hebben met het gareel van alledag. Omdat ze verstandelijk of lichamelijk beperkt zijn, of omdat het soms niet mee zit in het leven.

Ikwilgraffiti is in het bezit van het diploma Social Pedagogisch Werk (SPW). We hebben drie jaar werkervaring met verstandelijk gehandicapten en waren vier jaar als sociotherapeut werkzaam op een gesloten psychiatrieafdeling voor jongeren met zeer ernstige gedragsproblematiek.

We zijn ervaren in het werken met bijzondere en moeilijke groepen. Wij hebben onder andere graffiti workshops gegeven aan kinderen met autisme, kinderen met een lichamelijke handicap en adolescenten met ernstige gedragsproblematiek.

 

WAT KOST EEN KINDERFEESTJE

WAT KOST EEN KINDERFEESTJE

Voor onze graffiti kinderfeestjes is veel mogelijk en ze zijn geschikt voor grote en kleine groepen.

Als je ons via het offerteformulier het aantal deelnemers aan het kinderfeestje doorgeeft, inclusief je vragen en wensen, dan sturen wij je binnen een (werk)dag een vrijblijvende offerte toe.

Vergeet ook niet de gewenste datum te vermelden.

Wil je nog meer weten voor je een offerte aanvraagt, neem dan gerust even contact met ons op.