| Graffiti Bedrijfsuitje

Creatieve teambuilding

Creatieve teambuilding

Een bedrijfsuitje dient meerdere doelen dan alleen een gezellige dag buiten kantoortijd. Het is het moment bij uitstek om je collega’s op een informele manier beter te leren kennen. Bovendien bevordert het gezamenlijk werken aan een leuk project de teamgeest. Humor en motivatie mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Ikwilgraffiti zet jullie aan het werk!

Hoe ziet een graffiti workshop eruit

Hoe ziet een graffiti workshop eruit

We beginnen met wat ‘theorie’: wat is graffiti eigenlijk? En mag je overal graffiti spuiten? Is graffiti nou kunst of vandalisme? Ikwilgraffiti vertelt een kort verhaal over de oorsprong van graffiti en over het verschil tussen legale en illegale graffiti. Natuurlijk vertellen we ook over onze eigen ervaringen in de graffiti ‘scene’ en leggen we alles uit over de straatregels en graffiti-erecodes.

Dan gaan we beginnen met de praktijk. Hoe ontwerp je graffiti? Wat zijn nou typische graffitiletters en welke stijlen zijn er allemaal.

We leren jullie basistechnieken zoals:

  • Hoe teken je graffiti letters
  • Hoe gebruik je graffiti spuitbussen
  • Hoe pas je graffiti spuittechnieken toe

Er zijn verschillende ondergronden mogelijk: losse panelen per persoon of één groot doek of een grote muur.

De standaard workshops duren ongeveer 2 uur.

Wat kost een graffiti workshop

Wat kost een graffiti workshop

Onze graffiti bedrijfsuitjes zijn geschikt voor grote en kleine groepen. Ikwilgraffiti is erg flexibel, dus we denken graag met je mee over hoe er een fantastische dag op maat van te maken.

Als je ons via het offerteformulier het aantal deelnemers aan het evenement doorgeeft, inclusief je vragen en wensen, dan sturen wij je binnen een (werk)dag een vrijblijvende offerte toe.

Voor kleinere groepen werken we met een groepsprijs, voor grote groepen met een deelnemerstarief.

Vergeet ook niet de gewenste datum te vermelden.

Wil je nog meer weten voor je een offerte aanvraagt, neem dan gerust even contact met ons op.

Waar vindt de graffiti workshop plaats

Waar vindt de graffiti workshop plaats

Er zijn verschillende mogelijkheden.

Als je kiest voor een eigen paneel per persoon, dan is de locatie niet zo relevant: het kan op het bedrijf of het feest zelf, zolang het maar buiten is. Iedereen neemt zijn eigen paneel mee naar huis na de workshop.

Wil je gezamenlijk aan een groot kunstwerk of schilderij werken? Ook dat kan. Voor een schilderij geldt hetzelfde als de panelen. Het kan overal, zolang het maar buiten is.

Ikwilgraffiti kan ook een locatie zoeken op een graffiti vrijplaats. Dan snuffel je meer aan de echte graffitisfeer en daar kunnen we van de workshop een fotoreportage maken als herinnering.

Op de graffiti vrijplaats kunnen overigens ook panelen of schilderij worden gemaakt. Het is maar welke sfeer je passend vindt voor jullie uitje.