| Informatie Particulier Schilderij

wat kost een schilderij

wat kost een schilderij

De prijs van een schilderij wordt bepaald door:

  • het formaat dat je wilt
  • de moeilijkheidsgraad van jouw wensen (hoe moeilijker, hoe meer uren werk)
  • eventuele bezorgkosten

Vul het aanvraagformulier zo uitgebreid mogelijk in, dan ontvang je binnen een (werk)dag een vrijblijvende offerte inclusief btw.

uitleg ontwerp

uitleg ontwerp

Een schilderij van ikwilgraffiti is een kunstwerk op maat. Jij bepaalt wat erop komt, hoe groot het is en waar het komt te hangen.

Ons verzoek is dat je op het offerteformulier nauwkeurig aangeeft wat je precies wilt hebben. Heb je een bepaald beeld voor ogen? Stuur dan even een foto daarvan mee. Ben je er nog niet uit? Laten we dan gezamenlijk even brainstormen.

Zodra wij weten wat je graag wilt hebben en je hebt de offerte goedgekeurd, gaan we voor je aan de slag. We sturen je het ontwerp en natuurlijk kun je nog aanpassingen aangeven voordat we het definitief maken.

werkwijze

werkwijze

Als je het ontwerp hebt goedgekeurd, gaan we in ons atelier aan het werk. We streven ernaar het schilderij zo snel mogelijk voor je klaar te hebben. We maken natuurlijk foto’s van het schilderen en sturen die naar je door. Zo blijf je bij het wordingsproces betrokken.

Als je wilt, kan je het schilderij komen ophalen op ons atelier, maar laten bezorgen met een koerier kan natuurlijk ook.