| Kinderkamer informatie

WAT KOST EEN KINDERKAMER SCHILDERING?

WAT KOST EEN KINDERKAMER SCHILDERING?

Wij werken op basis van een m2 prijs en reiskosten.

Vul via het offerte formulier de betreffende gegevens zo volledig mogelijk in. Dan sturen wij binnen een (werk)dag een geheel vrijblijvende offerte.

Vraag direct een offerte voor een graffiti schildering aan. Het is namelijk goedkoper dan je denkt!

UITLEG ONTWERP PROCES

UITLEG ONTWERP PROCES

Na het goedkeuren van de offerte gaan we voor je aan de slag met ontwerpen.

Binnen 5 werkdagen krijg je een uniek graffiti ontwerp van ons opgestuurd. Dat kan een ontwerp van ons zijn op basis van jullie wensen, maar alsje zelf een plaatje of foto hebt die je graag als schildering op kinderkamer muur wilt, kunnen we dit natuurlijk ook altijd maken. Alles is mogelijk!

Als het ontwerp niet helemaal aansluit bij wat jullie voor ogen hebben, passen we het natuurlijk aan. Vanzelfsprekend willen we dat jullie enthousiast zijn over het eindresultaat.

HOE GAAT HET SPUITEN IN ZIJN WERK?

een blije reactie

We beginnen met het afplakken van de muur en het afdekken van de meubels en de vloer in de kinderkamer. Dit is om de spuitnevel van de verf op te vangen.

Na het afplakken, zetten we eerst een schets op de muur om daarna de gehele schildering te maken.

Het is voor jou en je kind ontzettend leuk om te zien hoe een graffiti schildering gemaakt wordt. Komen jullie dus vooral kijken!

Na het spuiten van de graffiti is de schildering direct ‘stofdroog’. Dat betekent dat jullie de schildering wel kunnen aanraken, maar niet belasten. Dus nog niets er tegen aan schuiven. Zet ook het raam een paar uur open zodat er goed geventileerd wordt.

Het uitharden duurt een aantal dagen, waarna de schildering jarenlang mooi blijft

Het spuiten van een kleine schildering  duurt gemiddeld 2 uur en 4 uur voor een grote schildering.

div