| Kinderkamers

DE WENS VAN JE KIND IN VERVULLING

DE WENS VAN JE KIND IN VERVULLING

Ikwilgraffiti heeft al honderden themakamers ontworpen en gespoten en daar komt bijna elke dag wel een unieke graffiti muurschildering bij. 

Laat de droom van je kind werkelijkheid worden met een muurschildering van ikwilgraffiti. Wij maken van de kinderkamer een plek waar jouw kind zijn fantasie helemaal kan uitleven. Een plek waar zijn/haar passie van de muur afspat en waar kinderen zich gelukkig voelen.

Compleet, origineel en uniek, net als je kind.

Lees meer »

Je naam in graffiti

Je naam in graffiti

Hoe leuk is het je eigen naam in prachtige graffitiletters op de muur van je kamer te hebben. Stoerder kan niet: echte graffiti straatstijl, maar dan in de kinderkamer.

Uniek toch? De letters van je naam die kleurrijk van de muur af spatten? Zo'n mooie schildering maakt van de kamer van je kind helemaal zijn eigen domein.

 

Lees meer »

ikwilgraffiti denkt mee

portfolio

 

Weten jij en je kind nog niet precies wat je wilt en wat er mogelijk is? Geen nood. Ikwilgraffiti heeft inmiddels zoveel ervaring dat wij je kunnen helpen met jouw unieke muur.

Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt, gaan wij samen met jullie aan de slag om jullie droomidee werkelijkheid te laten worden.

Maakt niet uit waar je woont in Nederland. ikwilgraffiti komt naar je toe en tovert de kinderkamer om tot een prachtige plek om te spelen en te verblijven.

 

Lees meer »