graffiti op de muur of een graffiti schilderij?

16 November 2020

Blog

Als je aan graffiti denkt, zie je een afbeelding die met spuitbus op een muur is gemaakt. Dus dit is ook het eerste waar je aan denkt als je dit thuis wilt gaan laten aanbrengen. Maar in deze tijd waarin graffiti en street-art steeds meer uit de underground komen en omarmt worden past een andere ondergrond misschien ook wel: Een schilderij!

Lees artikel >>

muurschildering, van grottekening tot graffiti

30 November 2020

Blog

Als je nu op straat loopt zie je het overal: Graffiti! Het straatbeeld van nu zou er kaal uit zien zonder de graffiti muurschilderingen. Iedereen die wel eens zijn naam op heeft geschreven met een stift of spuitbus weet hoe lekker dat is. Het is zo’n oer gevoel. Door je naam ergens op te zetten is het van jou. Maar wat voor muurschilderingen gingen hier aan vooraf?

Lees artikel >>

Graffiti behang? Waarom geen echte graffiti?

29 October 2020

Blog

Graffiti behang? Wat een leuk idee, maar heb je er ook aan gedacht dat je in opdracht heel makkelijk en goedkoop een originele graffiti op de kinderkamer kan laten spuiten!

Lees artikel >>

Wandschildering bij je thuis? Zoek niet verder!

14 October 2020

Blog

Een wandschildering is niet iets dat op de ruimte aangebracht wordt, maar gaat zelf deel uit maken van de ruimte. Hierdoor kan je elke gewenst uitstraling geven aan je kamer: Creatief, zacht, ruimtelijk, kleurrijk, stoer of gezellig. Doordat de wandschildering op de muur aangebracht wordt zal iedereen die in de ruimte komt zien dat je het kunstwerk echt hebt laten maken i.p.v. dat je iets besteld hebt en opgehangen.

Lees artikel >>

Een graffiti artiest inhuren? Wij zijn al 20 jaar dè graffiti specialist

30 September 2020

Blog

Graffiti! Je ziet het tegenwoordig overal. Op vakantie bijvoorbeeld of op het internet en social-media. De mooiste kleurrijke graffiti en te gekke graffiti schilderingen of street-art. Zoiets wil je ook op die saaie muur bij je op de zaak. Of die wand bij je thuis, waar je zo graag iets bijzonders op wilde, maar je wist niet wat. En vooral hoe, want de graffiti artiesten van de straat gaan natuurlijk ‘s nachts op pad en om de graffiti artiesten uit je vakantieland over te laten komen….

Lees artikel >>

Ik zoek een goede graffiti kunstenaar, hoe doe ik dat?

10 September 2020

Blog

De graffiti kunstenaars die op straat hun kunsten laten zien, hebben er juist een sport van gemaakt om niet gevonden te worden. De graffiti kunstenaars gebruiken niet hun eigen naam, maar werken onder een alias, een schuilnaam waarmee ze bekend worden. Dus via hun graffiti naam kom je niet echt verder.

Lees artikel >>

Ons eerste blog

22 February 2020

Blog

We zijn super trots op onze nieuwe website. Samen met onze superster Dennis de Vries hebben deze prachtige site gebouwt. We hopen dat jullie op onze nieuwe site precies kan vinden wat je zoekt. Er staan prachtige nieuwe foto's op van ons werk wat we laatste jaren gemaakt hebben.

Lees artikel >>